DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050500-2.08248%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
16 katlı binanın dış cephesi düştü; işçi son anda kurtuldu!

16 katlı binanın dış cephesi düştü; işçi son anda kurtuldu!

ABONE OL
Eylül 26, 2023 22:48
16 katlı binanın dış cephesi düştü; işçi son anda kurtuldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenler’de 16 katlı binanın dış cephesinin bir kısmı şiddetli rüzgarın da etkisiyle çöktü. O sırada tekstil atölyesinden ürün indirmeye çalışan işçi son anda kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre olay saat 14.30 sıralarında Esenler Tuna Mahallesi Şehit Cengiz Karcıoğlu Caddesi’nde meydana geldi. 16 katlı binanın dış cephesinin bir kısmı şiddetli rüzgarın da etkisiyle yola çöktü. Çökmeyle birlikte ortalığı toz bulutu kaplarken, Apartmanda oturanlar deprem olduğunu sanarak kendilerini can havliyle dışarı attı. Yol kenarında bulunan park halindeki araçlar ise beton parçalarının üzerlerine düşmesi sonucu hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi önlem olarak trafiğe kapattı.

Son anda kurtuldu, o anlar kameraya yansıdı

Bu sırada yolun karşısındaki tekstil atölyesinden sarkıtılan cihazdan kamyona ürün yükleniyordu. Yükleme yapan şahıs, dış cephenin döküldüğünü görünce son anda kaçtı. Şahıs yaralanmaktan kaçarak kurtulurken, o anlar kameraya yansıdı.

“Deprem oldu zannettik, merdivenlere yığıldık”

O anları anlatan apartman sakini kadın ise, “Biz evde otururken sesler duyduk. Deprem oldu zannettik. Merdivenlere yığıldık. Binadan çıktık. Kırık yeri vardı. Orası yapılacak dendi. Öyle kaldı. Bugün de hava çok rüzgarlı. Şimdi de devamı döküldü” dedi.

(İHA)

Bebeğini döverek öldürmüştü, o caniye ağırlaştırılmış müebbet verildi!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.