DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
19 Mayıs Coşkusu Susurluk’ta Kutlanıyor

19 Mayıs Coşkusu Susurluk’ta Kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 106'ncı yıl dönümü Susurluk'ta gerçekleştirilen etkinlikler ile kutlandı.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
19 Mayıs Coşkusu Susurluk’ta Kutlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta ilk olarak 18 Mayıs akşamı gerçekleştirilen fener alayı ile başlayan kutlama etkinliklerine Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel’in yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

19 Mayıs Coşkusu Susurluk'ta Kutlanıyor

19 Mayıs Coşkusu Susurluk’ta Kutlanıyor_1

Şehir Stadyumunda toplanan protokol ve vatandaşlar buradan ellerinde Türk Bayrakları ile birlikte ‘Gençlik Yürüyüşüne’ başladı. Okunan marşlar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş heykel Meydanında tamamlandı.

Fener alayının ardından Atatürk parkında gerçekleştirilen etkinlikte ise Grup Narkoz konseri gerçekleştirildi. Gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser ile kutlamaların ilk günü tamamlandı.

19 Mayıs Coşkusu Susurluk'ta Kutlanıyor

19 Mayıs Coşkusu Susurluk’ta Kutlanıyor_2

Konserin ardından konuşan Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk’lu gençlerin bu anlamlı günü yüreklerinde hissettiğini gördüğünü belirterek; Bu akşam gerçekleştirdiğimiz Gençlik Yürüyüşü ve Gençlik Konseri ile Atamızın bizlere emanet ettiği bu anlamlı günü büyük bir gurur ve heyecanla kutladık. Susurluk’un gençleri, 19 Mayıs ruhunu yüreklerinde hissederek, birlik ve beraberlik içinde yürüdüler ve muhteşem bir konserle coşkulu anlar yaşadılar” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.