DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19899800.77419%
Balıkesir
17°

AÇIK

21:56

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Adnan Erdan; İstifa Ediyoruz

Adnan Erdan; İstifa Ediyoruz

ABONE OL
Aralık 17, 2023 16:49
Adnan Erdan; İstifa Ediyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Demokrat Platformu Başkanı Adnan Erdan, platform üyeleri ile birlikte Kristal Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti’ye üye olan platform üyelerinin istifa etmeye başladığını açıkladı.

Bandırma Demokrat Platformu Başkanı Erdan, geçmişte İyi Parti’ye gelen talepler üzerine üye verdiklerini açıkladı. Konuşmasının devamında platformun sadece demokratlardan oluşmadığını da ifade eden Erdan, “Bünyemizde sadece demokratlar yok. Geçmişte Anavatan Partisinde (ANAP), Doğruyol Partisi’nden (DYP) ve MHP’den arkadaşlarımız var. Ne yazık ki o günden bu güne gelinen noktada beklentilerimiz karşılanmadı. Bandırmada 2 dönem yönetimde görev yaptılar. İlk yönetimde görev alan arkadaşlarımız ikincide görev almak istemedi. Bizler hiçbir zaman orada olalım yönetime insan verelim düşüncesinde olmadık. İlçe Başkanı geldi ve destek istedi. Destek verdik. Ne yazık ki ikinci seçimde görev alan arkadaşlarımız üçüncü dönem yönetimde de görev almak istemedi” dedi.

Bandırma Demokrat Platformu Başkanı Adnan Erdan, platform üyeleri ile birlikte Kristal Kafe'de gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti'ye üye olan platform üyelerinin istifa etmeye başladığını açıkladı.

‘Banka hesapları incelensin’ Tartışmaları Bu Duruma Getirdi  

Genel olarak Bandırma Teşkilatı içerisinde yaşananların Ankara ve üst kurullar dahil olmak üzere sayın vekil tarafından da (Turhan Çömez) bilindiğini söyleyen Erdan; “Geldiğimiz noktada dün en son parti içerisinde 6 yıldır ikinci adam olan ve para musluğunun başında olan kişi ile genel başkanının, genel başkan yardımcılarının birbirine girmesi bizim İyi Parti’den bitmesine ve tükenmesine yol açmıştır.

Kısa bir süreden beri bazı arkadaşlarımız zaten ben durmam diyordu. Artık bu son durumu gördükten sonra da İyi Partide kalmama ve istifa etme kararı almış bulunmaktayız” dedi.

Konuşmasında sorulan soru üzerine İyi Parti‘den istifa etmesi beklenen üye sayısı hakkında bilgiler de veren Adnan Erdan, “Şuan tam sayı vermemiz mümkün değil. Ancak, üyeler e devlet üzerinden istifa ediyorlar. Bu rakamın yaklaşık 90-100 kişi olduğunu düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

HABER MERKEZİ

” Önce Lodos, Arkadan Karayel”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.