DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20714760.75456%
Balıkesir
12°

KAPALI

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Filenin Sultanları ilham kaynağı oldu! Voleybol dizisi geliyor!

Filenin Sultanları ilham kaynağı oldu! Voleybol dizisi geliyor!

ABONE OL
Eylül 3, 2023 17:02
Filenin Sultanları ilham kaynağı oldu! Voleybol dizisi geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serdar Akar, Cumhuriyet tarihinin en önemli başarılarına imza atmış kadın voleybol milli takım sporcularının ilham kaynağı olduğu bir diziyi televizyon ekranlarına getirecek.

Bir dönem büyük ilgi gören “Koçum Benim” dizisinin ve birçok önemli projenin yönetmeni Serdar Akar, televizyon ekranlarına dönüş yapmaya hazırlanıyor. Akar, Cumhuriyet tarihinin en önemli başarılarına imza atmış kadın voleybol milli takım sporcularından ilham alarak yeni bir dizi projesini hayata geçirecek. “Koçum Benim” dizisinin yönetmeni Serdar Akar ve yaratıcısı Hüseyin Apaydın ile Serdar Akkaya’nın yapımcılığını üstlendiği bu projede çalışmalara şimdiden başlandı.

Senaryosunu Melike İlgün’ün yazdığı ve henüz adı açıklanmayan gençlik dizisi, voleybol ve voleybol sporcularının etrafında geçecek. Dizinin başrol ve ana kadrosundaki oyuncular için çalışmalar devam ediyor. Projenin hangi televizyon kanalında yayınlanacağı, önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

Serdar Akar, Cumhuriyet tarihinin en önemli başarılarına imza atmış kadın voleybol milli takım sporcularının ilham kaynağı olduğu bi

Haber: Ali Altınöz

Bandırmalılar Filenin Sultanları’na tam destek için bu akşam Cumhuriyet Meydanı’nda!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.