DOLAR 32,3829 -0.13%
EURO 34,6594 -0.43%
ALTIN 2.389,19-1,87
BITCOIN 1983816-2.43009%
Balıkesir
14°

KAPALI

20:06

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde

Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde çeşitli etkinliklere katıldı. Bayram namazını kılan ve ardından protokol üyeleriyle vatandaşlarla buluşan Başkan Akın, ayrıca aile büyüklerinin kabirlerini ziyaret etti. Gönen'deki aile mezarlarını ziyaret eden Akın, seçim sürecinde destek verenlere teşekkür etti ve belediyede siyaset yapılmasına izin vermeyeceğini vurguladı.

ABONE OL
Nisan 10, 2024 16:36
Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayramlaşma ve Ziyaretler

Başkan Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Zağnos Paşa Camisi’nde bayram namazını kıldı ve ardından il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayram namazı sonrası cami çıkışında işletmelerin esnaflarını ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Başkan Akın, daha sonra Gönen’e giderek aile mezarlarını ziyaret etti.

Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde

Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde_1

Aile Ziyaretleri ve Dua

Gönen’deki aile mezarlarının başında dua eden Başkan Akın, aile büyüklerinin kabirlerini ziyaret ederek onların manevi huzurunda bulundu. Bu ziyarette Akın’a eşi ve oğlu da eşlik etti.

Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde

Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde_2

Akın, Belediyelerde Siyaset Yapılmayacak

Başkan Akın, CHP Gönen İlçe Başkanlığı ve CHP Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret ederek partilileriyle bayramlaştı ve seçim sürecinde verdikleri destek için teşekkür etti. Akın, belediyede siyaset yapılmasına izin vermeyeceğini belirterek, halkın içinde olmanın ve sorunları doğrudan gözlemlemenin önemine vurgu yaptı.

Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde

Ahmet Akın, Bayramlaşma ve Aile Ziyaretlerinde_3

Siyaset ve Hizmet Anlayışı

Başkan Akın, siyaseti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde izin vermeyeceğini ve belediye çalışanlarının halka hizmet etme anlayışıyla hareket edeceğini belirtti. Akın, parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara eşit hizmet sunmayı ve Balıkesir’i Türkiye’ye örnek bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.