DOLAR 32,4102 -0.07%
EURO 34,6563 -0.5%
ALTIN 2.390,05-1,83
BITCOIN 1956727-3.83159%
Balıkesir
14°

KAPALI

04:18

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
  Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları ve Gazilere Yaptı

  Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları ve Gazilere Yaptı

31 Mart seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi'ne gerçekleştirdi. Akın, ziyarette şehit yakınları ve gazilere verdiği sözlerle kamuoyunun dikkatini çekti.

ABONE OL
Nisan 1, 2024 19:48
  Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları ve Gazilere Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Akın’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Özel Ziyaret

Balıkesir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim sonuçlarının ardından ilk ziyaretini şehit yakınları ve gazilere gerçekleştirdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi’ne yapılan bu ziyarette, Akın’ın verdiği sözler ve açıklamalar dikkat çekti.

Ahmet Akın’ın Vaatleri

Ziyaret sırasında konuşan Ahmet Akın, şehit yakınları ve gazilere yönelik önemli vaatlerde bulundu. Akın, “Üç kardeş olarak dedik ki, ‘Kuvayi Milliye’nin başşehri Balıkesir’de ilk gitmemiz gereken yer şehit yakınlarımızın, gazilerimizin en değerlilerimizin yanı.’ Şimdi verdiğimiz sözlerin kemik gibi arkasında duracağız.” diyerek sözlerine başladı.

  Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları ve Gazilere Yaptı

Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları ve Gazilere Yaptı_1

Verilen Sözlerin Arkasında Durulacak

Balıkesir’in yeni belediye başkanı olarak göreve başladığını ifade eden Akın, “Daha önce söz verdiğimiz gibi ulaşılamayan hiçbir aile bırakmayacağız. Bunun için derneğimize bir araç tahsis edeceğiz. Sonrasında bu sayı iki olacak. Bu araçlar emrinizde olacak.” şeklinde konuştu.

Şehitlik ve Gazilik Önemlidir

Ahmet Akın, konuşmasında şehitlik ve gazilik kavramlarının önemine vurgu yaparak, “Dünyada hiçbir makam ve mevki şehitlikten gazilikten büyük değildir. Hepinizin huzurunda saygıyla eğiliyorum. Gazilerimize, şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkacağız.” dedi.

  Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları ve Gazilere Yaptı

Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları ve Gazilere Yaptı_2

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balıkesir’deki Yönetimi Nasıl Olacak?

Son olarak, Akın şunları ekledi: “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün herkesi kucaklayan anlayışıyla kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi olarak 79 yıl sonra ilk defa Balıkesir’de belediyeyi yöneteceğiz. İnşallah bunun hakkını vereceğiz.”

Balıkesir’in yeni belediye başkanı Ahmet Akın’ın şehit yakınları ve gazilere yaptığı ilk ziyaret, verdiği sözlerle kamuoyunda olumlu yankı uyandırdı. Akın’ın, şehitlik ve gazilik kavramlarına verdiği önem ve vaatler, belediye yönetiminde izleyeceği politikaları da belirleyici nitelikte.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.