DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22496691.33763%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Devlet Hastanesi’nde hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Aydemir, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek sorunlarını dinledi ve şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını vurguladı.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Devlet Hastanesi’ne Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Başkanı Aydemir’den Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Devlet Hastanesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Acil Servis bölümünde yatan hastaları ziyaret eden Aydemir, hastalara acil şifalar diledi ve ihtiyaç halinde her zaman hazır olduklarını belirtti. Ziyaret sırasında hastalarla yakından ilgilenen Aydemir, onların durumları hakkında bilgi aldı.

Mehmet Aydemir, Devlet Hastanesi, sağlık çalışanları, ziyaret, şiddet, Balıkesir, AK Parti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Devlet Hastanesi’ne Ziyaret_1

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Hastaların ardından sağlık çalışanlarını ziyaret eden Aydemir, çalışanların istek ve sorunlarını dinledi. Aydemir, “Yaşanan her insani krizde göğsünü siper eden sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Şehit babasını sırtında taşıyan 112 çalışanını, hasta yatağında uyumakta zorlanan bebeği ayağında sallayarak uyutmaya çalışan hemşireyi, ameliyat edeceği hastaya kan bulunamayınca vakit kaybetmemek için kendi kanını veren hekimi gördükçe çok duygulanıyorum. Tüm sağlık çalışanlarımızda bu ruhun ayrı ayrı tezahür etmesinden gurur duyuyorum. Sorunlarınızı önemsiyoruz. Kapımız sağlık çalışanlarına her zaman açık. Çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Çalışanlarına Şiddet

Aydemir, sağlık çalışanlarına yönelik şiddete de dikkat çekti. “Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti kendime yapılmış sayıyorum. Her şeyin bir çözümü var. Çözümü şiddette aramanın sürece bir katkısı yok. Sağlık çalışanlarına şiddetin son bulması adına daha etkin ve yasal tedbirler için çalışmaya, bunun yanı sıra hasta mağduriyetlerinin yaşanmaması için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yeni Hastane İnşaatı İncelemesi

Personel ziyaretlerinin ardından hastane yönetimi ile toplantı gerçekleştiren Aydemir, sonrasında yapımı devam eden yeni hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Aydemir, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erdal Ünal’dan hastane inşaatı hakkında bilgi aldı. İnşaatın hızlı ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu belirten Aydemir, “Hastane inşaatı tamamlandığında Balıkesir’imiz için bir gurur kaynağı olacak” dedi.

İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Mevlidine Katılım

Hastane ziyaretinin ardından Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin düzenlediği mezuniyet mevlidine katılan Aydemir, burada öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi. Rektör Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret eden Aydemir, üniversite çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mehmet Aydemir, Devlet Hastanesi, sağlık çalışanları, ziyaret, şiddet, Balıkesir, AK Parti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Devlet Hastanesi’ne Ziyaret_3

Düğün Merasimine Katılım

Aydemir, ayrıca AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz’in oğlu Bilal ve Büşra çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına şahitlik etti. Aydemir, çifte iki cihan saadeti dileyerek, düğüne katılan diğer davetlilerle de sohbet etti.

Köy Hayırlarına Katılım

Hafta sonları köy hayırlarına katılarak köy halkıyla buluşan Aydemir, bu tür organizasyonların toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti. “Bu tür organizasyonların artmasıyla birlikte, halkın bir araya gelme ve dayanışma duygusunu doyasıya yaşadığına şahit oluyorum. Rabbim köylerimizin hayırlarını kabul etsin inşallah” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.