DOLAR 32,2822 -0.67%
EURO 34,8237 -0.36%
ALTIN 2.407,60-0,61
BITCOIN 1858024-4.40265%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Akın, ‘Siyasi Ahlaksızlığın Daniskası’

Akın, ‘Siyasi Ahlaksızlığın Daniskası’

ABONE OL
Mart 29, 2024 22:35
Akın, ‘Siyasi Ahlaksızlığın Daniskası’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın Kopya Adaya Tepki Gösterdi

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, kendisiyle aynı adı taşıyan ve “kopya aday” olarak nitelendirilen bağımsız aday Ahmet Akın tarafından gerçek Ahmet Akın’ın cümleleri kullanılarak Balıkesirli vatandaşlara gönderilen SMS’leri eleştirdi. CHP’li Ahmet Akın, bu durumu “siyasi ahlaksızlık” olarak değerlendirdi.

Ahmet Akın’ın Açıklaması

Balıkesir İl Başkanlığı’nda yapılan açıklamada konuşan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, çeşitli suçlamalarda bulunarak kopya adayı destekleyenlerin mevcut belediye yönetimi olduğunu iddia etti. Akın, iş insanlarının tehdit edildiğini, yalan ve iftiralarla dolu gazetelerin belediyenin imkanlarıyla dağıtıldığını öne sürdü.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın Kopya Adaya Tepki Gösterdi

Akın, ‘Siyasi Ahlaksızlığın Daniskası’

Balıkesir Halkına Mesaj

Akın, açıklamasında Balıkesir halkını da sandıkta doğru tercih yapmaya davet etti. Kendisinin Balıkesir’de tanınmış bir isim olduğunu belirten Akın, 31 Mart’tan itibaren hilelere ve entrikalara boyun eğmeyeceklerini ifade etti. Akın, halkı sandıklara sahip çıkmaya ve her türlü siyasi ahlaksızlığa karşı uyanık olmaya çağırdı.

Siyasi Ahlaksızlık ve Değişim Vurgusu

Akın, siyasi ahlaksızlığa karşı çıkarak değişim ve adalet vurgusu yaptı. Sandık güvenliği konusunda da uyarılarda bulunan Akın, Balıkesir halkını sandıklara sahip çıkmaya ve manipülasyonlara izin vermemeye çağırdı. Akın, 31 Mart’ın Balıkesir için büyük bir değişim günü olacağını vurguladı.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın kopya adayın SMS’leriyle ilgili tepkisi ve halkı sandık güvenliğine dikkat etmeye çağırması, seçim sürecinde yaşanan siyasi gerginliklerin yansımalarını gösteriyor. Akın’ın açıklamaları, siyasi rekabetin boyutlarını ve seçim sürecinde yaşanan pratikleri yeniden gündeme getiriyor. Balıkesir’de yaşanan bu olay, seçim atmosferindeki gerilimi ve siyasi tansiyonu gözler önüne seriyor.

HABER MERKEZİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.