DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ali Öztaylan; “Gençler Geleceğimizin Teminatıdır”

Ali Öztaylan; “Gençler Geleceğimizin Teminatıdır”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Öztaylan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu günün milli mücadele ruhunu ve gençlerin geleceğe dair sorumluluklarını vurguladı.

ABONE OL
Mayıs 17, 2024 18:55
Ali Öztaylan; “Gençler Geleceğimizin Teminatıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Öztaylan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öztaylan, mesajında 19 Mayıs 1919’un, milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde işgal devletlerine karşı bağımsızlık ateşini yaktığı zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımı olduğunu belirtti.

Öztaylan, “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız 19 Mayıs, hem milli mücadelemizin silinmez bir hatırası, hem de yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Bize Düşen Görev Bayrağı Gelecek Nesillere Devretmek “

Milletvekili Öztaylan, mesajında gençlere düşen en büyük görevin bu kutsal vatanı geliştirerek tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmek olduğunu vurguladı. Gençlerin, kültür ve medeniyet köklerinden aldıkları güç ve ilhamla tarihe yeniden yön vereceklerine inandığını ifade etti.

Öztaylan, “Yerli ve milli, yüreği millet sevgisi ile dolu; milletine, ülkesine, ailesine ve kendisine karşı sorumluluklarının farkında ve yüksek hedefleri olan gençlerimiz var olduğu sürece, bundan asla şüphe duymuyorum. İnanıyorum ki, başarılarıyla tarih yazan ve tarihin seyrini pek çok defa değiştiren bir milletin torunları olarak, yeni dünyanın da kuruluşunda etkin rol oynayacağız” dedi.

” Milli Mücadele Kahramanların Saygıyla Anıyoruz “

Öztaylan, mesajının sonunda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın bütün kahramanlarını saygıyla andığını ve aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediğini belirtti.

Bu önemli günün, gençlerimize tarihimizden aldıkları ilhamla, ülkemizi daha da ileriye taşıyacakları bir motivasyon kaynağı olduğunu hatırlatan Öztaylan, gençlerin gelecekte de ülkemizin başarılarına katkıda bulunacaklarına inandığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.