DOLAR 32,4311 0.12%
EURO 34,8328 -0.04%
ALTIN 2.394,88-0,06
BITCOIN 19138502.18369%
Balıkesir
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:12

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ALİ PALABIYIK HUGH DALLAS’I BİLE ÇILDIRTTI

ALİ PALABIYIK HUGH DALLAS’I BİLE ÇILDIRTTI

ABONE OL
Mayıs 11, 2023 10:01
ALİ PALABIYIK HUGH DALLAS’I BİLE ÇILDIRTTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor’u yakan Ali Palabıyık, MHK’nın danışmanı eski hakem Hugh Dallas’ı da çıldırttı. “Hakem eleştirmeyi sevmem” diyen Dallas, “Bence bir penaltı yok. Hakem monitöre gidip kararını değiştirmeliydi ama öyle olmadı” dedi. 

MHK Başkanı Lale Orta ve MHK Danışmanı eski hakem Hugh Dallas, yayıncı kuruluşta Altınordu-Bandırmaspor maçını değerlendirdi. 1998 ve 2002 Dünya Kupalarında düdük çalan MHK Danışmanı eski hakem Hugh Dallas, karşılaşmanın 83. dakikasında Altınordu lehine verilen ve VAR sonrası değişmeyen penaltı kararını veren Ali Palabıyık’ı eleştirdi.

MHK Danışmanı Hugh Dallas, hakemin pozisyonu monitörden izledikten sonra kararını değiştirmesi gerektiğini söyledi.

DALLAS: “BENCE PENALTI YOK

Hugh Dallas: “Çok hafif bir temas var. Eğer burada ufak bir temas var ise bile kesinlikle hakem, hücum oyuncusunun aşırı tepkisinden ötürü yanılgıya düşmüş. Bence bir penaltı olmamalıydı. VAR’ı böyle durumlarda müdahale etmesi için cesaretlendiriyoruz. Ben hakemleri eleştirmeyi sevmem, işleri çok zorlu ama beni şaşırtan konu; hakemler monitöre gidip bu tür pozisyonları daha iyi incelesinler, kararlarını değiştirebilsinler. Ancak burada böyle olmadı.”

Haber: Ali ALTINÖZ

PALABIYIK DÜDÜĞÜNÜ ASACAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.