DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055358-0.95616%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Amacımız Skor Kazanmak Değil

Amacımız Skor Kazanmak Değil

ABONE OL
Şubat 4, 2024 17:51
Amacımız Skor Kazanmak Değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir U18 ligi Marmara Grubunda mücadele eden Susurlukspor, Erdekspor ile oynadığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Grubunda  lider bulunan Eti Maden’in haftayı bay geçmesi ile birlikte puanını lider Eti Maden  Etispor ile eşitleyen Susurlukspor U18’de hedef şampiyonluk olarak belirlendi.

Haftasonu Erdek’te oynanan karşılaşmada Remzi, Egemen ve Tuna Saban’ın attığı goller ile Susurlukspor U18 takımı sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maçın ardından Velhasıl Gazetesine açıklamalarda bulunan Susurlukspor Antrenör Aytaç Kuvan, lige evlerinde oynadıkları ilk karşılaşmadan aldıkları mağlubiyet ile başladıklarını ancak sahip oldukları inanç sayesinde başarıyı yakaladıklarını söyledi. Kuvan açıklamasında; “Lige ilk maçımız da kendi evimizde talihsiz puan kaybıyla başladık. Sonra ki maçımızda hakem hatalarından dolayı 5 gol attığımız maçı 1- 1 beraberlikle bitirdik fakat pes etmedik çalıştık . Şimdi ise hak ettiğimiz şampiyonluğa son 1 maçımız kaldı” dedi.

Balıkesir U18 ligi Marmara Grubunda mücadele eden Susurlukspor, Erdekspor ile oynadığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Grubunda  lider bulunan Eti Maden'in haftayı bay geçmesi ile birlikte puanını lider Eti Maden  Etispor ile eşitleyen Susurlukspor U18'de hedef şampiyonluk olarak belirlendi.

Aytaç Kuvan; “Amacımız Sadece Skor Kazanmak Değil “

 Kuvan; “Önemli Olan Geleceğe Hazırlamak”

Susurlukspor Antrenörü Aytaç Kuvan, yaklaşık 7 aydır çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiği açıklamasında bugünkü başarının sadece sahada verilen mücadele ile olmadığını söyledi. Kuvan; ” Biz takım olarak toplanmamızın üzerinden yaklaşık  7 ay süre geçti. Bu zaman zarfında çalışmalarımızı devam ettirdik.  Çalışmaları sadece sahada sadece futbol üzerine de yapmadık. Sadece futbol değil drama dersleri, İngilizce kursları, aktivite dersleri, sinema gösterimleri ile gençleri ortak hedefe sokmaya çalıştık. Şampiyonluk olur olmaz. Önemli olan gelecek için özgüvenli bilgi ve donanım sahibi gençler yetiştirmek , iyi vatandaşlar yetiştirebilmek. Bugün bunu başardığımızı görüyoruz ve çocuklarımızın bu başarıları da bizleri gururlandırıyor”

“Takımlara Oyuncu Göndermek İstiyoruz”

Açıklamalarında kadrolarında bu gün itibariyle yaklaşık 50 sporcunun bulunduğuna işaret eden Aytaç Kuvan, hedeflerinin mevcut U17 ve U18 ekibinden üst düzey takımlara sporcu çıkarmak olduğunu belirterek, “Mevcut sporcularımızın içinden 4veya 5 tanesini üst düzey profesyonel takımlara göndermek istiyoruz. Geriye kalan 25 sporcumuz ile de Susurlukspor’un temel taşlarını oluşturmayı hedefliyoruz . Amacımız sadece skor kazanmak değil gençlerimizi , geleceğimizi kazanmaktır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

“Kale Görgen’e Emanet “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.