DOLAR 32,3082 -0.11%
EURO 34,8355 0.03%
ALTIN 2.416,130,96
BITCOIN 2056998-1.24366%
Balıkesir
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ARK 2 TEKRAR ERTELENDİ 

ARK 2 TEKRAR ERTELENDİ 

ABONE OL
Nisan 3, 2023 16:13
ARK 2 TEKRAR ERTELENDİ 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ARK: Survival Evolved’un yaratıcısı Studio Wildcard, hayranları tarafından merakla beklenen ARK 2’nin bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Ancak, ilk oyunun Remastered sürümü yakında piyasaya sürülecek.

Studio Wildcard tarafından geliştirilen popüler açık dünya hayatta kalma oyunu ARK: Survival Evolved’un devam oyunu olan ARK 2, bir kez daha gecikmeye uğradı. Daha önce 2023 yılında piyasaya sürülmesi planlanan oyun, şimdi 2024‘ün sonlarında PC ve Xbox için yayınlanacak.

ARK 2 ÇIKIŞ TARİHİ ERTELENDİ

Studio Wildcard, topluluk sayfasında yaptığı açıklamada, ARK 2’nin uzun süredir beklenmesine rağmen 2024’ün sonuna kadar ertelendiğini ve Unreal Engine 5 ile çalışmanın getirdiği zorluklara dikkat çekti. Stüdyo, “Studio Wildcard’da daha önce hiç ulaşılmamış bir kapsama sahip bir oyun yaratırken, bu en son teknolojiyi tam potansiyeline kadar kullanmayı hedeflediklerini” ifade etti.

Ünlü oyuncu Vin Diesel’in de yer alacağı ARK 2, Souls benzeri dövüş, ilkel silahlar ve sıkı üçüncü şahıs mekaniği gibi özellikleriyle ilk oyunun hayatta kalma yapısından farklılaşacak. Bu nedenle Studio Wildcard, orijinal oyunun hayranları için ARK: Survival Evolved’un remaster sürümü olan ARK: Survival Ascended’i de geliştirmeye karar verdi.

ARK: SURVIVAL EVOLVED’UN UNREAL ENGİNE 5 SÜRÜMÜ YAKINDA GELİYOR

Yeni sürümün, ana oyunla karşılaştırıldığında büyük görsel ve performans iyileştirmeleri içereceği ve Battle Royale’den ilham alınan Survival of the Fittest modu dahil olmak üzere platformlar arası çok oyunculu mod desteği sunacağı söyleniyor. Ayrıca, yeni sürümle birlikte mevcut ARK: Survival Evolved sunucularının kapatılacağı ancak oyuncuların tek oyunculu sunucularda oynamaya devam edebilecekleri belirtiliyor.

ARK: Survival Ascended’in PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için Ağustos sonunda piyasaya sürüleceği ve ARK 2’nin ise PC ve Xbox için 2024’ün sonlarında çıkış yapacak. Ayrıca, yeni yapımın ilk gününden itibaren Game Pass’e ekleneceği de belirtiliyor.

 

Ücretsiz Oyun Açıklandı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.