DOLAR 32,2946 0.11%
EURO 34,7170 0%
ALTIN 2.399,57-0,02
BITCOIN 2011976-2.12059%
Balıkesir
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyoğlu Şişhane bölgesinde bir genç, tartıştığı arkadaşına öfkelendi ve evi ateşe verdi. Olayın ardından genç, pencereden sarkarak bir alt kata indi. Bu sıra dışı görüntüler, olayı şahit alan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde, 2 katlı bir binanın 2 katında bulunan bir genç arkadaşıyla sözlü tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartıştığı arkadaşına kızan genç evi ateşe verdi. Daha sonra pencereye çıkarak aşağıya doğru sarkan genç bir alt kata atladı. Tehlikeli hareketler sergileyen ve düşme tehlikesi geçiren gencin o halleri ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Arkadaşına kızarak yangın çıkaran genç binadan uzaklaşırken, dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın tamamen söndürüldü. Öte yandan, yangının çıkaran gencin madde bağımlısı olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olay ile ilgili incelemesi sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.