DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20521930.76%
Balıkesir
13°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“ARTIK BEKAR VE DULLARA ŞARKI OKUYACAĞIM”

“ARTIK BEKAR VE DULLARA ŞARKI OKUYACAĞIM”

ABONE OL
Ağustos 20, 2023 21:58
“ARTIK BEKAR VE DULLARA ŞARKI OKUYACAĞIM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Türkiye turnesi kapsamında Bursa Açıkhava sahnesinde Bursalı hayranlarıyla buluştu. Son dönemde magazin dünyasının ilgi odağı olan açıklamalarının ardından, Bursa Açıkhava sahnesinde şarkılarını seslendirdiği aralarında hayranlarıyla samimi sohbetlerde bulunan Ortaç, “Yeni boşandığım için, yani artık bana yeni geliyor durum. Dul olduğum için artık bekar ve dullara şarkı okuyacağım.” dedi.

Pop müziğin önde gelen isimlerinden Serdar Ortaç, Bursa’da sahne aldı. Sevilen şarkılarını Bursalı sevenleri için seslendiren Ortaç, unutulmaz bir akşam yaşattı. Türkiye’nin dört bir yanındaki hayranlarıyla buluşmaya devam eden Ortaç, ‘Bu benim son turnem. Bundan sonra konser yok, beni telefondan ve videolardan izleyeceksiniz’ dedi.

Artık bekar ve dullara şarkı okuyacağım

Sahnesinde dansçılar ile birlikte şarkılarını söyleyip sevenlerini coşturan Ortaç, son günlerde magazinden düşmeyen açıklamalarının ardından Bursa konserinde “Yeni boşandığım için, yani artık bana yeni geliyor durum. Dul olduğum için artık bekar ve dullara şarkı okuyacağım. Evliler ne yaparsanız yapın umurumda değil. Evlilik çok güzel bir şey, ben yapamadım. Siz becerdiniz. Kıskanıyorum, deli gibi çatlıyorum” dedi.

EV SAHİBİ VE KİRACI KAVGASINDA SOKAKTA KALAN EV SAHİBİ OLDU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.