DOLAR 32,2058 0%
EURO 35,0461 0.09%
ALTIN 2.532,081,27
BITCOIN 2154777-0.435%
Balıkesir
19°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Artık Çok Zor

Artık Çok Zor

 İki takım arasında ciddi farklar vardı ve bu farklar skor tabelasınada yansıdı. Bu farklardan en önemlisi kenar yönetimi. Mustafa Gürsel ve Yusuf Şimşek arasında ciddi kabiliyet farkı var.

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 10:08
Artık Çok Zor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyun oynatan, taktik bilgisi olan, oyuncu değiştirmesini ve oyuncularının hangi pozisyonda daha verimli olacağını bilen bir teknik direktörünüz varsa kazanırsınız. İkinci fark orta sahaydı. Amaral özellikle bir maestro gibi yönetti takımı. Futbol dikine oynandığı zaman sonuç alabilceğiniz bir oyun. Bandırmaspor’da bu özellikte kimse yoktu. Doğancan geldiğinden beri eski performansından çok uzak. Jozefzoon sakatlık dönüşü ritmini bulamadı. Soukou ve Gakpa bu formlarıyla kesinlikle oynayamaz. Djitte her ne kadar eleştirsekte bu takımın en golcü oyuncusu ve direk ilk 11 oynaması gerekli. Metehan bu ligin önemli kanat oyuncularından birisi. Levent enerjisi ile takım için çok önemli. Fakat bu oyunculardan verim alabilmeniz için, bu isimleri oynatabilecek bir sekiz numaraya ihtiyacınız var. Önlerine top atabilecek, defansın arkasına sarktıkları zaman topla buluşturabilecek isim maalesef yok. Levent’i neden inatla göbekte deniyor hiç anlam veremiyorum. Hem verim alamıyorsun hem de pozisyon hatası yaptığı için gol yiyorsun.

Bu oyunla sabaha kadar gol atamazdık. Maçtan önce en çok güvendiğim isim Gökhan Değirmenci’ydi oda sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı. Rakip takımın kalecisi Gökhan’sa maçtan önce oyuncularına gördüğünüz yerden vurun dersin, içeri orta yapın dersin. Ama bu takımın hiç bir şekilde taktik çalışmadığına eminim.

İki hafta kaldı. Önümüzde Keçiörengücü ve Adanaspor maçları var. Keçiörengücü nispeten rahat. Biz artık kazanmak zorundayız. Altay maçından sonra dediğim gibi fikstürümüz kolay gibi görünse de hiç kolay değildi ve üç beraberlik, bir mağlubiyet aldık. Play-off şansını da zora soktuk. Gerçi bu futbolla play-off oynasan ne olur, oynamasan ne olur.

YAZAR: Gürol BEYGİRET

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP