DOLAR 32,2712 0.02%
EURO 35,0615 0.21%
ALTIN 2.451,630,23
BITCOIN 20471402.53521%
Balıkesir
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:01

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Atölye Etkinlikleriyle Acılarını Bir Nebze de Olsa Unutuyorlar

Atölye Etkinlikleriyle Acılarını Bir Nebze de Olsa Unutuyorlar

ABONE OL
Mart 18, 2023 12:36
Atölye Etkinlikleriyle Acılarını Bir Nebze de Olsa Unutuyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atölye etkinlikleriyle acılarını bir nebze de olsa unutuyorlar. Darıca tesislerde konaklayan depremzede kadın ve çocukların hayata karışması ve acılarını bir nebze de olsun unutmaları için atölye etkinlikleri düzenleniyor.

AFAD koordinasyonunda Kocaeli’ye gelen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Darıca’daki tesislerde konaklayan depremzedeler için atölye etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinlikler, depremzedelerin hayata karışmalarına ve acılarını biraz olsun unutmalarına yardımcı oluyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü, afetten etkilenen kadın ve çocukların sosyalleşmeleri için keçeden çanta ve cüzdan yapımı ile seramik kalemlik atölyesi etkinlikleri düzenledi. Balyanoz Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen keçe atölyesi, kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kadınlar, el becerilerini ve hayal güçlerini kullanarak günlük hayatta rahatlıkla kullanabilecekleri çanta ve cüzdanlar yaparak keyifli zaman geçirdiler. Seramik atölyesinde ise depremzede çocuklar hünerlerini sergiledi. Çocuklar, hayal güçlerini ve el becerilerini kullanarak seramik çamuru ile kendi kalemliklerini yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.