DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ayvalık’ta ilk doğalgaz montajı yapıldı

Ayvalık’ta ilk doğalgaz montajı yapıldı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
Ayvalık’ta ilk doğalgaz montajı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde devam eden doğal gaz çalışmalarında artık sona doğru gelindi.

Ayvalık’ta ilk kez bir apartmana doğal gaz montajı yapıldı. Doğalgazın Ayvalık’a verilmeye başlamasıyla bu sistemin rahatlığına kavuşan apartman sakinleri ise ilçe tarihinde bir ilke imza atmış olmayı büyük bir sevinçle karşıladı.

Ayvalık’ta Aralık ayında başlayan ve bir plan dahilinde kent bütününe yayılan doğalgaz boru döşeme çalışmaları aksatılmadan sürüyor. Kazı çalışmalarının yanı sıra bir yandan da ana boruların cadde ve sokaklara kadar getirildiği proje çerçevesinde, ilk apartmana doğal gaz montajı yapıldı.

Ayvalık’ın 150 Evler Mahallesi, 1032 Sokak Evora Apartmanı sakinlerinden Ali Ok’un dairesine, doğalgaz bağlantısı yapıldı.

Firma yetkililerinin son derece titiz bir çalışma sonrasında gerçekleştirdiği bağlantının ardından doğalgaz kullanımına hazır olan Ali Ok, “Doğalgazın rahatlığı ile kış gecelerini yaz mevsimine çevirecek bir sisteme kavuştuk. Evimizin dört bir yanının doğalgaz sistemiyle sımsıcak olduğu koşullarda yaşayabilmenin ayrıcalığını yaşayacağımız için son derece mutluyum. Doğalgazın Ayvalık’a gelmesi konusunda çaba gösteren başta siyasiler olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İHA

Ayvalık’ta ilk kez bir apartmana doğalgaz montajı yapıldı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.