DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.07443%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Aziz Yıldırım;  ‘Acun Ilıcalı Kaşınmasın’

Aziz Yıldırım; ‘Acun Ilıcalı Kaşınmasın’

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, yaklaşan kongre öncesinde Bursa'daki genel kurul üyeleriyle bir araya geldi. Ali Koç'un listesinde yer alan ünlü televizyoncu ve program yapımcısı Acun Ilıcalı hakkında sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, Ilıcalı'yı sert bir dille eleştirdi.

ABONE OL
Haziran 4, 2024 14:22
Aziz Yıldırım;  ‘Acun Ilıcalı Kaşınmasın’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Acun Kaşınıyor, Kaşınmasın”

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Bursa’da yaptığı toplantıda Acun Ilıcalı’ya yönelik sert ifadeler kullandı. Ilıcalı’nın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt veren Yıldırım, “Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra’da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra’da değil Roma’da görüştüm. Geri zekalı Acun” dedi.

İddialar ve Suçlamalar

Aziz Yıldırım, Ilıcalı’yı FETÖ’cülere pasaport ve oturma izni vermekle suçladı. “2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik’te FETÖ’cülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan” ifadelerini kullandı.

Uçak Seferleri ve Adnan Oktar İddiaları

Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın Dominik’e kalkan özel uçaklarını da takip edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Ilıcalı’nın Adnan Oktar ile olan ilişkisine de değindi. “Adnan Oktar’a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.