DOLAR 32,3783 -0.33%
EURO 34,7340 -0.25%
ALTIN 2.398,49-0,98
BITCOIN 18710940.90805%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi Şanlıurfa’da İncelemelerde Bulundu

Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi Şanlıurfa’da İncelemelerde Bulundu

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer kuvvet komutanlarıyla birlikte Şanlıurfa'ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Güler, Vali Hasan Şıldak'tan şehirdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından TSK Komuta Kademesi ile 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nı denetleyen Bakan Güler, Mehmetçiklerle birlikte Ramazan ayının son iftarını gerçekleştirdi. Güler, Mehmetçiklere yaptığı konuşmada, Irak ve Suriye'deki terör tehdidinin kısa sürede sona ereceğine inandığını ifade ederek, "Ülkemizi terör belasından kurtaracak ve olumlu gelişim için gerekli ortamı sağlayacağız." dedi.

ABONE OL
Nisan 9, 2024 22:51
Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi Şanlıurfa’da İncelemelerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziyaret Detayları

Bakan Güler ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Şanlıurfa Valiliği’ne gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Hasan Şıldak’tan kentin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra grup, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nı ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bakan Güler, burada Mehmetçiklerle bir araya gelerek Ramazan ayının son iftarını paylaştı.

Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi Şanlıurfa'da İncelemelerde Bulundu

Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi Şanlıurfa’da İncelemelerde Bulundu_1

Güler’in Mesajları

Bakan Güler, Mehmetçiklere hitaben yaptığı konuşmada, Irak ve Suriye’de terörle mücadelenin başarıyla devam ettiğini ve kısa sürede sonuç alınacağına inandığını belirtti. Ayrıca, Türkiye’nin terörle mücadelede kararlılığını vurgulayarak, ülkenin daha olumlu şartlarda gelişmesi için gereken ortamı sağlayacaklarını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.