DOLAR 32,2803 0.09%
EURO 34,8090 0.04%
ALTIN 2.415,990,29
BITCOIN 2051807-1.21604%
Balıkesir
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir Birincisi Susurluk’tan

Balıkesir Birincisi Susurluk’tan

Yarışmanın galibi olan İsmail Taş, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da katılımı ile Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende ödülünü Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'nun elinden aldı.

ABONE OL
Mart 24, 2024 18:40
Balıkesir Birincisi Susurluk’tan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl 103’ncüsü gerçekleştirilen İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında Balıkesir il merkezinde gerçekleştirilen İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasının birincisi İsmail Taş oldu.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘İstiklal Marşı’nı’ en güzel okuma yarışmasının galibi Susurluk Şerafettin Tunalı İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Halil Taş oldu.

Bu yıl 103'ncüsü gerçekleştirilen İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında Balıkesir il merkezinde gerçekleştirilen İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasının birincisi İsmail Taş oldu.

Balıkesir Birincisi Susurluk’tan

Yarışmanın galibi olan İsmail Taş, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da katılımı ile Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende ödülünü Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun elinden aldı.

HABER MERKEZİ

“Kalpaklar ve Kaypaklar “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.