DOLAR 32,2780 -0.24%
EURO 34,7733 -0.2%
ALTIN 2.381,33-0,49
BITCOIN 20772561.35016%
Balıkesir
16°

AÇIK

04:07

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir’de Asayiş ve Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler

Balıkesir’de Asayiş ve Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler

 Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı'nda, il genelindeki emniyet ve asayiş durumu detaylı bir şekilde ele alındı. Son üç ayda Balıkesir genelinde huzur, emniyet ve asayişi sağlamak üzere görev alan güvenlik birimleri sayılarına dair bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, Balıkesir'deki trafik güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan hız koridoru uygulaması hakkında detaylar verildi.

ABONE OL
Nisan 12, 2024 17:39
Balıkesir’de Asayiş ve Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asayiş ve Güvenlik Durumu Değerlendirildi

Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında düzenlenen Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı’nda, il ve ilçelerdeki emniyet ve asayiş durumu detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantıya, ilçe kaymakamları, güvenlik birimleri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Balıkesir genelinde son üç ayda 3 bin 985 Emniyet, 2 bin 717 Jandarma ve 266 Sahil Güvenlik personeli, huzur, emniyet ve asayişi sağlamak üzere görev aldı.

Balıkesir'de Asayiş ve Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler

Balıkesir’de Asayiş ve Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler_1

Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler

Balıkesir’deki trafik güvenliğini artırmak amacıyla, Balıkesir-Bandırma/Bursa-Karacabey arasındaki 28,3 km’lik hatta hız koridoru uygulaması başlatıldı. Bu uygulama ile trafik kazalarının azaltılması ve bölgede trafik güvenliğinin artırılması hedefleniyor. Valilik, sürücüleri hız limitlerine uymaya ve dikkatli olmaya çağırıyor.

Balıkesir'de Asayiş ve Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler

Balıkesir’de Asayiş ve Trafik Güvenliği İçin Yeni Tedbirler_2

Hedefler ve Önlemler

Balıkesir Valiliği, asayiş suçlarının önlenmesine büyük önem verdiğini ve suç oranlarının ülke ortalamasının altında olduğunu belirtti. Ayrıca, trafik kazalarının azaltılması amacıyla başlatılan hız koridoru uygulamasının tabela ve bilgilendirme çalışmaları tamamlandı. Bu önlemlerle, Balıkesir genelindeki asayiş ve trafik güvenliğinin artırılması amaçlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.