DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061.67082%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir’de Tarımsal Sulama Ücretsiz Oldu

Balıkesir’de Tarımsal Sulama Ücretsiz Oldu

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Balıkesir’de Tarımsal Sulama Ücretsiz Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’de sulama ücretsiz oldu. Çiftçiler beyannamelerini 18 Mart tarihine kadar vermeleri gerekiyor.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte Altıeylül İlçesi Karamanköy Mahallesi’nde düzenlenen iftara katıldı ve mahalle sakinlerine önemli bir müjde verdi.

İftar sonrasında halka seslenen Başkan Yılmaz, Karamanköy’den tüm Balıkesirli çiftçilere müjdeyi iletti. Geçen yılın yağışsız geçmesi nedeniyle DSİ’nin aldığı kararla bölgeye su verilemediğini hatırlatan Başkan Yılmaz, bu yıl yağışların bol olmasıyla tarımsal sulamanın ücretsiz olduğunu duyurdu.

Balıkesir'de sulama ücretsiz oldu. Çiftçiler beyannamelerini 18 Mart tarihine kadar vermeleri gerekiyor.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte Altıeylül İlçesi Karamanköy Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı ve mahalle sakinlerine önemli bir müjde verdi.

Balıkesir’de Tarımsal Sulama Ücretsiz Oldu_1

Sulamanın artık Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandığını belirten Başkan Yücel Yılmaz, çiftçilere beyannamelerini 18 Mart’tan itibaren vermeleri çağrısında bulundu. Beyannamelerin Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretlendirildiğini vurgulayan Yılmaz, ardından çalışanların beyannameleri mühürleyip çiftçilere teslim edeceklerini ifade etti. Başkan Yılmaz, ayrıca çiftçilerin artezyen bedelleri için de ücret talep edilmeyeceğini belirtti.

HABER MERKEZİ

“Meydan Şehre Nefes Aldıracak “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.