DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir’de Üniversite Öğrencisi Kurye Bıçaklanarak Öldürüldü

Balıkesir’de Üniversite Öğrencisi Kurye Bıçaklanarak Öldürüldü

Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü öğrencisi ve kurye olarak çalışan Ata Emre Akman, Karaoğlan Mahallesi'nde 17 yaşındaki E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Zanlının önceki suç kayıtları bulunduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
Temmuz 7, 2024 18:51
Balıkesir’de Üniversite Öğrencisi Kurye Bıçaklanarak Öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde okuyan ve kuryelik yaparak geçimini sağlayan 20 yaşındaki Ata Emre Akman, kuryelik işi sırasında Karaoğlan Mahallesi Emir Sokağı’nda bıçaklı saldırıya uğradı. Henüz nedeni belirlenemeyen saldırı sonucu genç kurye, aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Şüpheli Yakalandı

Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli, 17 yaşındaki E.Ö. olduğu belirlendi. Yapılan incelemelerde, zanlının daha önce altı farklı suçtan kaydının bulunduğu tespit edildi. Olayın ardından Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla müdahale edilerek şüpheli şahıs yakalandı.

Vali Ustaoğlu’ndan Açıklama

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Dün gece Karesi ilçemizde kuryelik yaparak harçlığını çıkaran üniversite öğrencimizin hunharca bıçaklanarak öldürüldüğünü üzüntüyle öğrendim. Emniyetimiz tarafından şüpheli şahıslar yakalanmıştır. Hayatını kaybeden öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.