DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20768401.40252%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BALIKESİR’İN KONTENJAN ADAYI BURAK DALGIN

BALIKESİR’İN KONTENJAN ADAYI BURAK DALGIN

ABONE OL
Nisan 9, 2023 17:37
BALIKESİR’İN KONTENJAN ADAYI BURAK DALGIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin Balıkesir milletvekili aday listesi kontenjan adayı DEVA Partisi Ali Babacan’ın prenslerinden Kurucular Kurulu Üyesi Burak Dalgın seçilebilecek 3. sıradan aday gösterildi. CHP milletvekilleri aday listesi saat 15.00’da YSK’ya teslim edilecek.

CHP’nin dün başlayan ve bugün sabah saatlerine kadar süren yoğun liste mesaisi sonunda 28. Dönem milletvekili aday listeleri kesin olmamakla birlikte belli oldu. Millet İttifakı’nın kontenjan adayı Balıkesir’de seçilebilecek 3. sıra ayrıldı. Bu ismin DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Bursalı Mühendis Burak Dalgın olduğu öğrenildi.

BURAK DALGIN KİMDİR?

1978 Bursa doğumlu Dalgın, başarılı kariyeriyle dikkat çekiyor. Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği (lisans) ve Harvard Business School MBA (işletme yüksek lisans) mezunu olan Dalgın, kariyerine Koç Topluluğu’nun erken aşama teknoloji girişim yatırımlarında başladı. Daha sonra McKinsey danışmanlık firmasının New York ve Boston ofislerinde yöneticilik yaptı.

YATIRIMI HARVARD’DA VAKA ÇALIŞMASI OLARAK OKUTULUYOR

2008’de Türkiye’ye döndü. Orta ve doğu Avrupa’yı kapsayan iki girişim sermayesi fonu yönetmektedir. Türkiye’nin muhtelif yerlerindeki yatırımlarıyla yeni fabrikalar açılmasına ve binlerle ifade edilen istihdam oluşturulmasına öncülük etti. Yatırımlarından biri Harvard Üniversitesi’nde vaka çalışması olarak okutulmaktadır.

Haber: Fatma Duymaz

YILMAZ ÖZDİL’DEN TEPKİ 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.