DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22355001.52138%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıklar Bursa’ya sevk edildi

Balıklar Bursa’ya sevk edildi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:13
Balıklar Bursa’ya sevk edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da av sezonunun açılmasının ardından Bandırma balık hali’ne getirilen ilk Hamsi ve Sardalya’lar Bursa’ya gönderildi.

Av yasağının kalkmasının ardından 31 Ağustos gecesi denize açılan balıkçı tekneleri gece 24:00’dan itibaren ağlarını suya bıraktılar. Bandırma körfezinde avlanan balıkçı teknelerinin ağlarına ise ağırlıklı olarak sardalya ve hamsi takıldı. Balıkların tekneler ile Bandırma Balıkhanesine sevk edilmesi ile birlikte ise balık halindeki sessizlik sona erdi. Gemilerden karaya çıkarılan balıklar gerçekleştirilen mezatın ardından çevre il ve ilçelere sevk edildi.

Bandırma'da av sezonunun açılmasının ardından Bandırma balık hali'ne getirilen ilk Hamsi ve Sardalya balıkları Bursa'ya gönderildi.

Balıklar Bursa’ya sevk edildi

” Tosun, Ucuz Protein “

Öte yandan av sezonunun açılması nedeniyle Bandırma Balık Halinde kurban kesilerek sezonun kazasız ve bereketli geçmesi dileği ile dua edildi. Gerçekleştirilen duanın ardından konuşan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, sezonun bol ve bereketli geçmesini ümit ettiklerini söyledi. Başkan Tosun; “Bandırma ve Erdek bölgesi Türkiye balıkçılığında önemli bir yere sahip. Denizimiz ne kadar bereketli olursa hem Bandırma’da hem de ülkemizdeki vatandaşlarımızın protein ihtiyacı karşılanmış olacak” dedi.

HABER: Ali ALTINÖZ

” UEFA’Da Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.