DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Ataberk Yılmaz: “Bilgisayar Mühendisliği, Sürekli Gelişen Bir Disiplin”
  • Velhasıl Gazetesi
  • Eğitim
  • Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Ataberk Yılmaz: “Bilgisayar Mühendisliği, Sürekli Gelişen Bir Disiplin”

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Ataberk Yılmaz: “Bilgisayar Mühendisliği, Sürekli Gelişen Bir Disiplin”

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi'nde İngilizce eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği bölümünde 3. sınıf öğrencisi olan Ataberk Yılmaz, bölümün disiplinini ve gelecek kariyer seçeneklerini anlattı. Bölümün, temel mühendislik derslerinden başlayarak öğrencilere geniş bir yelpazede eğitim sunduğunu belirten Yılmaz, laboratuvar olanakları ve kütüphane imkanlarının da kendisine büyük fayda sağladığını ifade etti.

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Ataberk Yılmaz: “Bilgisayar Mühendisliği, Sürekli Gelişen Bir Disiplin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilgisayar Mühendisliği: Sürekli Gelişen Bir Disiplin

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan Ataberk Yılmaz, bilgisayar mühendisliğinin sürekli gelişen ve kendini güncelleyen bir disiplin olduğunu vurguladı.

Eğitim ve Program İçeriği

Yılmaz, bölümdeki eğitimin temel mühendislik dersleriyle başladığını ve programlamaya giriş dersleriyle devam ettiğini belirtti. Özellikle 3. ve 4. sınıflarda öğrencilerin ilgi alanlarına göre seçtikleri derslerle daha spesifik bilgi edindiklerini aktardı.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği, öğrenci, eğitim, laboratuvarlar, kariyer, teknoloji

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Ataberk Yılmaz Bilgisayar Mühendisliği, Sürekli Gelişen Bir Disiplin_1

Laboratuvar ve Staj İmkanları

Bilgisayar Mühendisliği bölümünde iki temel bilgisayar laboratuvarı ve bir elektronik laboratuvarı bulunduğunu dile getiren Yılmaz, staj imkanlarının da önemine değindi. Öğrencilerin stajlarını tamamladıktan sonra mezun olmaya hak kazandığını ve çeşitli kariyer seçeneklerine sahip olduklarını ifade etti.

Kariyer ve Gelecek Planları

Ataberk Yılmaz, mezun olduktan sonra yüksek lisans yapmayı ve özel sektörde çalışmayı hedeflediğini belirtti. Bilgisayar Mühendisliği’nin sürekli gelişen bir alan olduğu için öğrencilere teknolojiyi takip etmeleri ve yabancı dillerini geliştirmeleri konusunda önerilerde bulundu.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’ne gelecek yıl kayıt yapmayı planlayan tüm öğrencilere başarılar dileyen Yılmaz, üniversitede kendilerini beklediğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.