DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20809679.07878%
Balıkesir
14°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma, Erdek, Gönen dikkat! Meteoroloji’den uyarı!

Bandırma, Erdek, Gönen dikkat! Meteoroloji’den uyarı!

ABONE OL
Eylül 30, 2023 15:08
Bandırma, Erdek, Gönen dikkat! Meteoroloji’den uyarı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Bandırma ve çevresindeki ilçeler için sarı kodlu uyarı yapıldı. Bu sabah başlayan yağışların yarın akşama kadar devam edeceğine ve yer yer şiddetleneceğine dikkat çekilerek vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Balıkesir’in kuzeyi yani Bandırma, Erdek, Susurluk, Manyas, Gönen ve Marmara ilçeleri için sarı kodlu uyarıda bulunuldu. Kuvvetli yağışın etkili olması beklenirken, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın(Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ’ın doğusu, Bursa ve Balıkesir’in kuzeyinde, Çanakkale’nin doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75) yağış beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Bandırma ve çevresindeki ilçeler için sarı kodlu uyarı yapıldı. Bu sabah başlayan yağışların yarı

Haber: Sena Beyaz

Bandırma Kitap Günleri başlıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.