DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22371290.9193%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma Toplu Taşıma’da Neler Oluyor

Bandırma Toplu Taşıma’da Neler Oluyor

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Bandırma Toplu Taşıma’da Neler Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma İhsaniye mahallesinde ikamet eden ve eğitim öğretimini liseler vadisinde sürdüren öğrenciler yine yolda kaldı.

Bandırma’da ulaşımı sağlayan Ulaşım AŞ. firmasına ait otobüsler tarafından alınmayan öğrenciler yine derslerine geç kaldılar. İhsaniye mahallesinde sabah saatlerinde okullarına gitmek üzere Celal Atik Caddesi üzerindeki durakta bekleyen öğrenciler yine otobüsün dolu olması nedeniyle binemeyerek yolda kaldı. Bu durumu gören birçok vatandaş ve veli ise bu duruma isyan etti. Durumu sosyal medyalarında paylaşan veliler, “Bandırma’da toplu ulaşım Yücel Yılmaz’ı sabote mi ediyor? Bandırma da toplu ulaşım öğrencileri ve vatandaşları çileden çıkarmaya devam ediyor.

18.12.2023 tarihinde İhsaniye mahallesi Celal Atik caddesi üzerindeki otobüsler yine öğrencileri almadı. Öğrenciler saat 08.25’de gelen otobüse binerek liseler vadisinde bulunan okullarında ilk derse geç girdiler. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi‘ne şikayet ettik. Her sabah 07.45-08.15 arası büyük otobüs gönderin nedense inatla bu saatlerde hep küçük otobüs geldi. Liseler, Üniversite ve Hastane hep aynı güzerğahta olduğu için otobüsler zaten dolu. Neden planlama yapmıyorlar. Balıkesir Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz’ı, Bandırma’da toplu ulaşım sabote mi ediyor diye aklımızdan geçirdik” diye paylaşım yaptılar.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da katılımı ile Bandırma Ulaşım AŞ. bünyesine yeni otobüsler alınarak sefere konmuştu. Ancak yeni alınan araçların eski araçlardan küçük olması nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde ulaşımda aksamalar yaşanmaya başlamıştı.

HABER MERKEZİ

“İnterpol Arıyordu. Balıkesir’de Yakalandı “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.