DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22480431.21072%
Balıkesir
30°

AÇIK

17:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Asılsız Cinayet Haberi Yayan Kişi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Bandırma’da Asılsız Cinayet Haberi Yayan Kişi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada yayılan asılsız bir cinayet haberi üzerine harekete geçti, paylaşımı yapan şahıs hakkında adli işlem başlattı.

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Bandırma’da Asılsız Cinayet Haberi Yayan Kişi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sanal devriye hizmetleri esnasında, “Bandırma Son Dakika Haber” isimli Facebook haber sitesinde Ş.Ş. adlı kullanıcının yaptığı bir paylaşımın asılsız olduğu tespit edildi. Söz konusu paylaşımda, “andırma Ayyıldız Mahallesinde Cinayet. Erkek şahsı ağaca asılarak, derisi soyularak öldürüldü”  ifadelerinin yer alması üzerine soruşturma başlatıldı.

Bandırma'da Asılsız Cinayet Haberi Yayan Kişi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Bandırma’da Asılsız Cinayet Haberi Yayan Kişi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı_1

Asılsız Paylaşımın Sahibi Tespit Edilerek Gözaltına Alındı

Yapılan araştırmalar sonucunda, bu paylaşımın gerçeği yansıtmadığı ve kamuoyunda infial yaratabilecek nitelikte olduğu belirlendi. Paylaşımı yapan kişinin Ş.Ş olduğu belirlendi. Ş.Ş, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı. Ş.Ş, paylaşımda bulunduğu bilgiyi çevreden duyduğunu ve doğruluğunu araştırmadan paylaşım yaptığını söyledi.

Adli İşlem Başlatıldı

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ile yapılan görüşme sonrasında, Ş.Ş. hakkında “Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma” suçundan adli işlem başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.