DOLAR 32,2670 -0.67%
EURO 34,7356 -0.37%
ALTIN 2.409,69-0,52
BITCOIN 0%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Bandırma’da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesinde, 17 Eylül Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 6. katından cam silerken dengesini kaybeden 60 yaşındaki Nurhan Doğan, aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Nurhan Doğan'ın cansız bedeni, otopsi için Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

ABONE OL
Nisan 4, 2024 18:00
Bandırma’da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cam Silerken Düştü

Bandırma’da yaşanan üzücü olayda, 17 Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 6. katında ikamet eden Nurhan Doğan, cam silmek için pencereye çıktı. Ancak, dengesini kaybederek apartman boşluğuna düştü. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Doğan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Bandırma'da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Bandırma’da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Savcılık İnceleme Başlattı

Nurhan Doğan’ın ölümüyle ilgili olarak savcılık inceleme başlattı. Otopsi işlemleri için Doğan’ın cesedi Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay, apartmanda yaşayanlar arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Bu acı olay, cam temizliği gibi günlük işlerin bile dikkat gerektirdiğini bir kez daha hatırlatırken, yetkililer vatandaşları bu tür tehlikeler konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.