DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22496691.33763%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

Bandırma’da CHP Belediye Başkan Adayı Henüz Belli Değil!

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Bandırma Belediye Başkan adayının belirlenmemesi, muhalefet partilerinin adaylarını açıklamasına rağmen merak konusu olmaya devam ediyor. Şu ana kadar Tolga Tosun, Dursun Mirza ve Metin Ok gibi isimlerin adaylık konusunda gündeme gelmiş olmalarına rağmen, CHP tarafından resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Muhalefet partilerinin adaylarını duyurduğu bir dönemde, Bandırma’da CHP’nin sessizliği dikkat çekiyor. Henüz belirlenmeyen Belediye Başkan adayı konusu, yerel seçimlere az bir süre kala kamuoyunda büyük bir merak uyandırmış durumda.

Tolga Tosun, Dursun Mirza ve Metin Ok gibi isimlerin adı geçse de, CHP’nin resmi olarak açıklama yapmaması, vatandaşlar arasında spekülasyonlara neden oluyor. Bandırma’da CHP’nin stratejisine dair belirsizlik devam ederken, seçmenler adaylarını ve projelerini öğrenmek için resmi açıklamayı bekliyor. Bandırma Belediye Başkanlığı için kimin aday olacağı merakla beklenirken, CHP’nin bu konudaki sessizliği önümüzdeki günlerde sona erecek gibi görünmüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.