DOLAR 32,4120 0.06%
EURO 34,6284 -0.01%
ALTIN 2.387,970,34
BITCOIN 1958138-5.52284%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

04:16

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Evden Altın Bilezik Çalan Şüpheli Tutuklandı

Bandırma’da Evden Altın Bilezik Çalan Şüpheli Tutuklandı

Levent Mahallesi'nde yaşayan H.S(55), evinde bulunan değerli bir hasır burma bileziğin kaybolduğunu fark ederek polise başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucunda, tadilat için evde bulunan bir ustanın bileziği çaldığı ve kuyumcuda bozdurduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

ABONE OL
Nisan 4, 2024 21:00
Bandırma’da Evden Altın Bilezik Çalan Şüpheli Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evden Altın Bilezik Çalındı

Levent Mahallesi’nde ikamet eden H.S (55), evinde bulunan değerli bir hasır burma bileziğin kaybolduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı araştırmak için harekete geçti.

Şüphelinin Tespiti ve Hareketleri

Yapılan araştırmalarda, evde tadilat için bulunan B.T (30) isimli ustanın bileziği çaldığı belirlendi. Şüpheli şahsın, evde yalnız kaldığı bir anı fırsat bilerek bazanın altındaki kutuda bulunan dörtlü hasır burma bileziği alıp aynı gün içerisinde bir kuyumcuda bozdurduğu ortaya çıktı.

Şüpheli Yakalandı

Polis ekipleri tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda şüpheli şahıs yakalandı. Gözaltına alınan B.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olayın ardından evde yapılan tadilat için gelen kişilere daha dikkatli davranılması gerektiği belirtildi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, evde değerli eşyalar bulunan vatandaşların dikkatli olmaları ve tadilat gibi durumlarda gelen kişilere daha dikkatli davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.