DOLAR 32,3761 -0.35%
EURO 34,8089 -0.12%
ALTIN 2.411,90-0,43
BITCOIN 1864587-3.92959%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
 Bandırma’da Masaj Salonunda Fuhuş Operasyonu – Şüpheliler Yakalandı ve Salon Kapatıldı 
  • Velhasıl Gazetesi
  • Asayiş
  •  Bandırma’da Masaj Salonunda Fuhuş Operasyonu – Şüpheliler Yakalandı ve Salon Kapatıldı 

 Bandırma’da Masaj Salonunda Fuhuş Operasyonu – Şüpheliler Yakalandı ve Salon Kapatıldı 

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hacı Yusuf Mahallesindeki bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit etti. Yapılan operasyonda, suçüstü yakalanan şüpheliler gözaltına alındı, salon mühürlendi ve işletmecisi tutuklandı.

ABONE OL
Nisan 5, 2024 11:32
 Bandırma’da Masaj Salonunda Fuhuş Operasyonu – Şüpheliler Yakalandı ve Salon Kapatıldı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fuhuş Operasyonu

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hacı Yusuf Mahallesinde bulunan bir masaj salonunda fuhuş yapıldığına dair istihbarat aldı. Yapılan teknik takip ve araştırmaların ardından fuhuş yaptırıldığı tespit edilen masaj salonuna baskın düzenlendi.

Düzenek Kurmuşlar

Baskında, masaj salonunda fuhuş yapanları suçüstü yakalayan polis ekipleri, çeşitli delillere el koydu. Aramalarda 2 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen sentetik ecza hap ve masaj odalarında polisin denetimini haber vermek üzere kurulmuş 6 parça halinde zil tertibatı bulundu. Ayrıca, suçtan elde edildiği değerlendirilen toplam 7 bin 250 TL’ye de el konuldu.

Mahkemeye Sevk Edildi

Masaj salonunda fuhuş yaptığı tespit edilen 2 kadın, bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıklarının tespiti için İlçe Zührevi Hastalıklarla Mücadele Komisyonuna sevk edildi. Ayrıca, salonu kiralayarak işletmesini yapan ve fuhuşa aracılık eden K.D (46) isimli şahıs gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen K.D tutuklanarak Bandırma M Tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Masaj Salonu Kapatıldı

Fuhuş yapılan yer, Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonunca alınan karar doğrultusunda 90 gün geçici süreyle kapatılarak mühürlendi. Bu kararla birlikte, ilgili otoritelerin masaj salonundaki yasadışı faaliyetlere karşı aldığı önlemler devam etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.