DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Motosiklet Hırsızlığı: İki Şüpheli Tutuklandı

Bandırma’da Motosiklet Hırsızlığı: İki Şüpheli Tutuklandı

Bandırma'da, bir vatandaşın gece park ettiği motosikleti çalındı. Yapılan güvenlik kamerası incelemeleri sonucu iki şüpheli Bursa'da yakalandı ve tutuklandı.

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Bandırma’da Motosiklet Hırsızlığı: İki Şüpheli Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da bir motosiklet hırsızlığı olayı, bölge sakinleri ve emniyet güçlerini harekete geçirdi.    100. Yıl Mahallesinde ikamet eden S.K.   evinin önüne park ettiği motosikletini ertesi sabah yerinde bulamadı. Polise ihbarda bulunmasının ardından ise hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs tutuklandı.

Kamera Kayıtları Şüphelileri Ortaya Çıkardı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından olayın aydınlatılmasına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde bölgedeki güvenlik kameraları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda ekipler bu görüntülerden yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini ve izlerini sürmeye başladı.

Biri Cezaevinde Tutukluymuş

Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, motosikleti çalan şahısların B.K (20) ve K.B (20) olduğunu belirledi. İki şüpheli, motosikleti çaldıktan sonra Bursa istikametine gittikleri tespit edildi. Şahıslar çalınan motosikleti burada bir başka şahsa sattıklarını itiraf etti. B.K isimli şüpheli hakkında yapılan araştırmada daha önce de motosiklet hırsızlığı gerçekleştirdiği ve bu nedenle tutuklu olduğu anlaşıldı. Diğer şüpheli K.B ise Karacabey İlçesinde yakalanarak Bandırma’ya getirildi.

Tutuklanarak Ceza Evine Gönderildi

Karacabey’de yakalanarak Bandırma’ya getirilen K.B, hakkında hazırlanan evrak ile mahkemeye sevk edildi. K.B çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.