DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Tren Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma’da Tren Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

 Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yük treninin çarptığı 74 yaşındaki Hasan G. olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazanın ardından lokomotif sürücüleri gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Bandırma’da Tren Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da meydana gelen üzücü olayda, bir yük treni rayların üzerine çıkan 74 yaşındaki Hasan G’ye çarptı. Sabah saatlerinde yaşanan kaza, Hasan G’nin olay yerinde hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Kazanın Detayları

Kaza, Bandırma-Kuşcenneti istikametinde seyir halinde olan bir yük treninin rayların üzerine aniden çıkan Hasan G’ye çarpmasıyla gerçekleşti. Lokomotif sürücüleri, kazanın hemen ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ve güvenlik ekipleri, yaptıkları incelemede Hasan G’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından yapılan ilk incelemelerde, Hasan G’nin tren yolu üzerindeki otluk alandan aniden raylara çıktığı ve bu nedenle kazanın meydana geldiği anlaşıldı. Kazadan sonra lokomotif sürücüleri gözaltına alınırken, Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.