DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Tutuklandı

Bandırma’da Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Tutuklandı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevi sırasında şüpheli davranışları nedeniyle durdurulan şahıslar üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Genişletilen operasyonda iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Bandırma’da Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da Uyuşturucu Operasyonu

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin devriye görevi sırasında, 17 Eylül Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde şüpheli davranışları nedeniyle durdurulan şahıslar üzerinde yapılan aramada 0.47 gram metanfetamin ve 1 adet payp ele geçirildi.

” Soruşturma Genişletildi “

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen genişletilmiş soruşturma sonucunda, Erdek ilçesinde ikamet eden S.M.(27) ve kız arkadaşı E.Y.’nin (40) Bandırma ilçesine gelerek, burada M.B. (37) ile buluştuğu ve birlikte uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Yapılan operasyon kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

“Paraya El Konuldu”

Polis ekipleri tarafından şahıslar üzerinde gerçekleştirilen aramalar sonucunda ise uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin TL ile uyuşturucu maddeye el konuldu. Şahıslar hakkında gerçekleştirilen işlemlerin ardından haklarında hazırlanan evrak ile birlikte mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. ve M.B., uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.