DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20573022.71759%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

20:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’dan Çaldı, Erdek’te Yakalandı

Bandırma’dan Çaldı, Erdek’te Yakalandı

Bandırma Paşabayır mahallesinde kısa süreli evinden dışarı çıkan bir kişinin evine hırsız girdi. Şüpheli, çaldığı ziynet eşyaları ve alkollü içeceklerle birlikte Erdek'te yakalandı ve tutuklandı.

ABONE OL
Nisan 23, 2024 17:26
Bandırma’dan Çaldı, Erdek’te Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’nın Paşabayır Mahallesi’nde meydana gelen bir hırsızlık olayında ev sahibi I.B kısa bir süre için evinden dışarıya çıktı. Bir sü,re sonra evine geri dönen ev sahibi I.B eve girdiğinde evin dağınık olduğunu gördü ve evdeki ziynet eşyalarını kontrol etti. Eşyaların çalındığını gören ev sahibi polis ekiplerine haber verdi.

Bandırma'dan Çaldı, Erdek'te Yakalandı

Bandırma’dan Çaldı, Erdek’te Yakalandı_1

Polis Hızla Harekete Geçti

Mağdurun polise başvurması üzerine, Bandırma Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler hırsızın yakalanması maksadıyla çalışma başlattı.  Yapılan titiz çalışmalar ve incelemeler sonucunda, hırsızlık olayının 31 yaşındaki A.K. tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Şüpheli A.K.’nin, pencereyi zorlayarak eve girdiği ve çaldığı malzemeleri ticari bir taksi ile Erdek ilçesine götürdüğü tespit edildi.

Koordineli Operasyonla Yakalandı

Hırsızlık şüphelisinin yakalanması maksadıyla Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen operasyonda A.K., çaldığı eşyalarla birlikte Erdek’teki ikametinde kıskıvrak yakalandı. Çalınan malzemeler, sahibi I.B.’ye teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheli  A.K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.