DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21595490.94089%
Balıkesir
24°

AÇIK

20:25

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırmalılar, Erdoğan’dan yeni stat istiyor

Bandırmalılar, Erdoğan’dan yeni stat istiyor

ABONE OL
Ekim 7, 2022 13:23
Bandırmalılar, Erdoğan’dan yeni stat istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmalılar, 3 yıl aradan sonra Balıkesir’e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni stat istiyor. Bandırmaspor taraftarının yeni stat için pazarda kahvede, okulda, fabrikada, sahilde, otoparkta her yaştan her kesimden topladığı binlerce imza Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edilecek.

Yıllarca şehir içindeki Cin Çukuru’nda dededen toruna anlatılan atmosferlerin yaratıldığı stattan kopartılan Bey Çimento Bandırmaspor, 27 yıldır rüzgara mahkum bir şekilde 17 Eylül Stadyumu’nda mücadele ediyor. Süper Lig ve PTT 1. Lig’de takımları olmayan il ve ilçe takımlarına milyonluk statlar yapılırken, bordo beyazlıların adeta üvey evlat muamelesi görmesine isyan eden Bandırmaspor Taraftarlar Derneği’nin ‘Bandırma Stat İstiyor’ sloganıyla başlattığı imza kampanyası çığ gibi büyümüştü. 7’den 70’e tüm Bandırmalılar katıldığı kampanya, Gönen, Erdek, Manyas gibi çevre ilçelerden de destek görmüştü. Toplanan binlerce imza, 3 yıl aradan sonra Balıkesir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırılacak.

“BANDIRMALILARIN STADYUM TALEBİNİ İLETMEK BİZİM BİR NUMARALI SORUMLULUĞUMUZ”

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Bandırmalıların yeni stadyum talebini Cumhurbaşkanımıza iletmek Bandırmalı bir siyasetçi olarak bir numaralı sorumluluğumuz” dedi. 57 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan bordo beyazlı camiamızın haklı bir stat beklentisi olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, “Taraftarlarımız düzenledikleri imza kampanyası ile tüm Bandırma’yı tek bir amaçta bir araya getirmeyi başardı. Bize düşen yeni stadı ne kadar çok istediğimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a anlatmak ve imzaları kendisine teslim etmek” diye konuştu.

“YENİ BİR HASTANE VE ÇEVRE YOLU KONUSUNDA DA DESTEK İSTEYECEĞİZ”

En son 2019 yerel seçimlerinden önce Balıkesir’e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bandırma için başka talepleri de olacağının altını çizen Doğan, “Şehrimiz ve üniversitemiz her geçen gün büyüyor. Tıp fakültesi olan bir şehirde hastanemiz artık ihtiyaçları karşılamıyor. Yeni bir hastane binası olmazsa olmazımız. Ayrıca artan nüfus ve geçiş koridorunun merkezinde bir şehir olarak çevre yoluna çok acil ihtiyacımız var. Bandırma’da diş hastanesi, üniversite, kavşak gibi birçok yatırımda imzası olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni yatırımlar konusunda da destek isteyeceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.