DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047290-2.24764%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bayram Ö., kasten adam öldürmeye teşebbüs olayına karıştığı iddiasıyla tutuklandı. Olayda tutuklu sayısı 6’ya yükseldi.

Ramazan Bayramı öncesinde Bandırma’da bir oto kiralama ofisine gerçekleştirilen silahlı saldırı olayı nedeniyle gözaltına alınan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bayram Ö. ile kardeşleri Adem ve Abdullah Ö. tutuklandı. Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı’nın büyük bir titizlikle yürüttüğü soruşturmada tutuklu sayısı altıya yükselmiş oldu. Silahlı saldırı olayı, Arife gününden bir gün önce 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 15.00 sularında meydana geldi.

ÖLÜMDEN KILPAYI KURTULDU

İddiaya göre Bandırma 17 Eylül Mahallesi Hacı Keşfettin Caddesi üzerinde araç kiralama işi yapan Gürcan Güler, arazi anlaşmazlığı nedeniyle Bayram Ö. ile mahkemelik oldu. Mahkemenin karar günü Güler, iş yerinde otururken, saldırgan Nurullah A. motosikletini kapının önüne park ederek, başında kaskla içeri girdi. Tanınmamak için kaskını çıkarmayan Nurullah A., kiralık araç sorma bahanesiyle sohbet ettiği Güler’e üç el ateş ederek, geldiği motosiklete binerek kaçtı. Mermilerden ikisi sandalyenin koluna ve biri de masanın üzerindeki deftere saplanırken Güler, saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bayram Ö., kasten adam öldürmeye teşebbüs olayına karıştığı iddiasıyla tutuklandı.

ÖLÜMDEN KILPAYI KURTULDU

SALDIRIDAN ÖNCE KEŞİF YAPMIŞLAR

Saldırının ardından ofisteki ve bölgedeki kamera kayıtları incelenirken saldırıyı düzenleyenlerin daha önceden bölgede keşif yaptığı ve Güler’i takip ettikleri ortaya çıktı. Saldırgan Nurullah A. kayıplara karışırken Bayram Ö.’nün amcaoğlu Ekrem Ö. ve Cesur K. tutuklandı. Kayıplara karışan saldırgan Nurullah A.’nın avukatıyla birlikte teslim olmasının ardından Bayram Ö. ve iki kardeşi savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen Bayram Ö. ve kardeşleri Adem ve Abdullah Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ZANLILARI TUTUKLANDI 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.