DOLAR 32,3894 0.07%
EURO 34,8113 -0.03%
ALTIN 2.396,340,00
BITCOIN 19295263.8967%
Balıkesir
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BANDIRMASPOR’DAN PROTESTO: “TRİBÜNÜ SİYAHA BOYUYORUZ”

BANDIRMASPOR’DAN PROTESTO: “TRİBÜNÜ SİYAHA BOYUYORUZ”

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 14:05
BANDIRMASPOR’DAN PROTESTO: “TRİBÜNÜ SİYAHA BOYUYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bey Çimento Bandırmaspor yarın 17 Eylül Stadı’nda Dyorex Boluspor’u konuk edecek. Bandırmaspor geçtiğimiz hafta Altınordu maçında Ali Palabıyık’ın verdiği kararları protesto için taraftara çağrıda bulundu.

Bandırmaspor Spor Toto 1.Lig’in 36. haftasında Boluspor’la karşılaşacak. 7 Mayıs Pazar günü 17 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak maçta Murat Erdoğan düdük çalacak.

Geçtiğimiz hafta Altınordu ile Bandırmaspor arasındaki maçta yaşanan, Altınordu’nun kazandığı penaltı ve bir pozisyonda yardımcı hakemin yerde kalan Bandırmasporlu oyuncunun lehine faul işareti yapmaması tepkilere yol açmıştı. Sadece Bandırmaspor değil, Türkiye genelinde Ali Palabıyık aldığı kararlardan dolayı eleştirilmişti. Tepkilerden sonra Türkiye Futbol Federasyonu Ali Palabıyık’a performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmeyeceğini açıklamıştı. Son olarak Bandırmaspor, Altınordu maçının iki takım içinde kritik bir maç olmasından dolayı tekrarlanmasını talep etti.

Bandırmaspor, yarın ki maçta taraftarların takımı yalnız bırakmamasını ve siyah tişörtlerle gelmesini istedi. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla taraftarlara çağrıda bulundu.

BANDIRMASPOR: “ALİ PALABIYIK DERHAL EMEKLİ EDİLMELİ”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.