DOLAR 32,3643 -0.37%
EURO 34,7609 -0.25%
ALTIN 2.392,37-1,24
BITCOIN 19144923.47935%
Balıkesir
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:09

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BANDIRMASPOR’DAN AĞLATAN FORMA

BANDIRMASPOR’DAN AĞLATAN FORMA

ABONE OL
Mayıs 11, 2023 10:29
BANDIRMASPOR’DAN AĞLATAN FORMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor depremde hayatını kaybeden eski kalecisi ve depremzedeleri unutmadı. Bordo beyazlılar depremzedelerin anısını yaşatmak adına yeni sezonda siyah forma ile mücadele edecek.

Bandırmaspor’un dün gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısına yeni sezon forması damgasını vurdu. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez genel kurulda yeni sezon formasını da tanıttı. Bordo beyazlı takım yeni sezonda hem 4 sezon formalarını terleten kaleci Uğur Kurt hem de 11 ili yıkan deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin anısına siyah formayla mücadele edecek.

TANITIM VİDEOSU TARAFTARLARI DUYGULANDIRDI

Formada ayrıca yıkıma uğrayan 11 ilin yer olduğu bölgesel haritada yer alacak. Forma tanıtımı için hazırlanan video salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Birçok taraftar gözyaşlarına boğulurken Başkan Göçmez, “Bizim en büyük sorunlarımızdan biri Bandırma‘lılar olarak değerlerimize yeteri kadar sahip çıkmıyoruz, Ancak bundan sonra ben ve yönetimim bu değerlere daha çok önem gösterecek ve bu değerlere sahip çıkacağız” dedi. 

 

Bandırmaspor Yeni Sezon Siyah Forması

Bandırmaspor yeni sezon siyah formasında depremden etkilenen şehirlerin haritası dikkat çekti.

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi 11 ilimizde büyük hasarlara ve trajik ölümlere neden olmuştu. Birçok spor kulübü üzücü olaya destek olmak amacıyla gelirleri depremzedelere bağışlanacak formalar tasarlamıştı. Ancak Bandırmaspor yönetimi “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen bu üzücü olaya uzun yıllar formasını giyen Uğur Kurt ve depremde yıkılan illerin haritasının olduğu formayla sahada yer alacak olması taraftarlardan büyük takdir topladı. .

Bandırmaspor Eski Kalecisi Uğur Kurt

Bandırmaspor depremde hayatını kaybeden eski kalecisini unutmadı. 

BANDIRMASPOR’DAN GALATASARAY’A UZANAN YOLCULUK

Futbola Bandırma 17 Eylülspor Kulübünde başlayan  ve 1991-1994 ve 2000 yılları arasında Bandırmaspor’da forma giyen Ünlü Kaleci Uğur Kurt 1 Temmuz 2004 yılında futbola veda etmesinin ardından 20 Ağustos 2004 yılında Zeytinburnuspor’la imzaladığı sözleşmeyle kaleci antrenörü olarak kariyerine devam etti. Antrenör Uğur Kurt Süper Lig’de birçok başarılara imza atmış ve ligin köklü kulüplerinden olan “Galatasaray (2006-2009), Fatih Karagümrük SK (2016-2017), Medipol Başakşehir (2 Eylül-29 Aralık 2022)” gibi kulüplerde de görev almış ve son olarak 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Deprem Felaketinde hayatını kaybedene kadar TFF 2.Lig’in başarılı ekiplerinden İskenderunspor’da  görev aldı.

Bandırmaspor formanın tanıtımını sosyal medya hesaplarında ise “Depremde hayatını kaybeden, sevdiklerini kaybeden binlerce insanın anısına, Kulübümüzün uzun yıllar formasını giymiş sevgili Uğur Kurt hocamızın anısına, 2023-2024 sezonu için hazırlanan deprem bölgesinin haritasının olduğu siyah forma sizlerle. Sizleri Unutmayacağız!” başlıkları ile yaptı.

HABER: ALİ ALTINÖZ

BANDIRMASPOR’DA YENİDEN ONUR GÖÇMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.