DOLAR 32,3608 -0.38%
EURO 34,7715 -0.15%
ALTIN 2.392,53-1,23
BITCOIN 19091613.27648%
Balıkesir
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BANDIRMASPOR’DAN TOLGA TOSUN’A ZİYARET

BANDIRMASPOR’DAN TOLGA TOSUN’A ZİYARET

ABONE OL
Mayıs 18, 2023 17:16
BANDIRMASPOR’DAN TOLGA TOSUN’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği seçimli genel kurulun ardından yeni yönetimiyle göreve başlayan Başkan Onur Göçmez ve yönetim kurulu ekibi, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u ziyaret etti.

Bandırmaspor ‘un yeni başkanı Onur Göçmez ve yeni yönetim kurulu ekibi Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a yeni sezonda yapılacak faaliyetlerden ve projelerden bahsetti.

Görüşme sonrasında gazetecilere konuşan Av. Tolga Tosun, “Kentimizin en önemli değerlerinden, her birimizin gurur kaynağı Bandırmasporumuzun en büyük destekçisi olmaya devam edecek ve kulübümüzü her anlamda hak ettiği noktaya taşımak için elimizden geleni yapacağız. Onur Göçmez ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Bandırmaspor, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği seçimli genel kurulun ardından yeni yönetimiyle göreve başlayan Başkan Onur Göçmez ve yönetim kurulu ekibi, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'u ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.