DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan Akın: Büyükşehir’in Eli Gönen’in Üzerinde

Başkan Akın: Büyükşehir’in Eli Gönen’in Üzerinde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, memleketi Gönen’de düzenlenen Halk Günü Buluşmaları’nda hemşehrileriyle bir araya geldi.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Başkan Akın: Büyükşehir’in Eli Gönen’in Üzerinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Gönen’de düzenlenen Halk Günü Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. Başkan Akın, Büyükşehir Belediyesi olarak Gönen’e gereken tüm yatırımları yapacaklarını ve ilçenin her yönden gelişimini sağlayacaklarını belirtti.

Başkan Akın Büyükşehir’in Eli Gönen’in Üzerinde

Başkan Akın Büyükşehir’in Eli Gönen’in Üzerinde_1

Gönen’de Büyük İlgi ve Sevgi

Başkan Ahmet Akın, seçim döneminde söz verdiği gibi Halk Günü Buluşmaları’nı sürdürüyor. Bu kez memleketi Gönen’de düzenlenen buluşmada, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda hemşehrileriyle bir araya geldi. Gönenliler, Başkan Akın’ı büyük bir ilgi ve sevgiyle karşıladı. Başkan Akın, Balıkesir’in 20 ilçesinin her köşesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini vurguladı ve memleketinde olmanın mutluluğunu dile getirdi.

Başkan Akın Büyükşehir’in Eli Gönen’in Üzerinde

Başkan Akın Büyükşehir’in Eli Gönen’in Üzerinde_2

Gönen’e Tam Destek

Başkan Ahmet Akın, Gönen’in verimli toprakları, güzel iklimi ve eşsiz doğasının kıymetini bilerek ilçenin gelişimine tam destek vereceklerini söyledi. “Her zaman sizlerle istişare halinde olacak, istek ve taleplerinizi dinleyeceğiz. Gönen’in ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri 5 yıl içerisinde gerçekleştireceğiz,” diyen Başkan Akın, ulaşım, yol yapımı, haşereyle mücadele ve sosyal belediyecilik gibi birçok alanda çalışacaklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.