DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2059989-0.95233%
Balıkesir
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan Akın, Gençlerin Erasmus Plus Projelerini Destekledi

Başkan Akın, Gençlerin Erasmus Plus Projelerini Destekledi

ABONE OL
Nisan 16, 2024 16:34
Başkan Akın, Gençlerin Erasmus Plus Projelerini Destekledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Belediye Başkanı ile Öğrenci Buluşması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Cafer Tayyar – Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırlayarak, gençlerin eğitim ve projelerine verdiği desteği vurguladı. Bu özel toplantıda, öğrenciler ve öğretmenler, Başkan Akın’a Erasmus Plus kapsamında İtalya iş birliği ile geliştirilen “Okul İkliminde Permakültür Yaşam Tasarımı” projesini tanıttı.

Eğitime ve Gençlere Sürekli Destek

Başkan Akın’dan Gençlere Tam Destek

Toplantı sırasında, Başkan Ahmet Akın, gençlerin yanında olduklarını ve projelerini her zaman destekleyeceklerini ifade etti. “Her zaman gençlerin yanında olduklarını ve projelerini desteklediklerini” belirten Başkan Akın, gençlerin eğitim hayatını ve uluslararası arenada şehri temsil etmelerini özellikle desteklediklerini söyledi.

Uluslararası Temsil ve Yerel Paydaşlarla İş Birliği

Başkan Akın, ziyarete gelen öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür ederek, Balıkesirli gençlerin uluslararası platformlarda başarılı şekilde şehri temsil etmelerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ayrıca, projenin yerel paydaşlarla ortak girişim oluşturma potansiyeline dikkat çekti, böylece yerel ve uluslararası iş birliklerinin önemini vurguladı.

Bu toplantı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere ve eğitime verdiği desteğin somut bir örneği olarak öne çıktı ve gençlerin gelecekteki projelerine olan ilgi ve desteği artırmayı hedefledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.