DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20696810.48112%
Balıkesir
12°

AÇIK

04:09

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan Akın’dan Emekçi Kadınlara Sürpriz Destek Ziyareti

Başkan Akın’dan Emekçi Kadınlara Sürpriz Destek Ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, kent estetiği çalışmaları yürüten emekçi kadınları Bandırma Caddesi'nde sürpriz bir ziyaret ile onurlandırdı. Çalışmaları yerinde gözlemleyen Başkan, kadınların çabalarına teşekkür etti ve desteklerini ifade etti.

ABONE OL
Nisan 19, 2024 17:33
Başkan Akın’dan Emekçi Kadınlara Sürpriz Destek Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Ahmet Akın’dan Kent Estetiği Çalışanlarına Moral Ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi İlçesi Bandırma Caddesi üzerinde refüj bakımı yapan Kent Estetiği Dairesi’ne bağlı emekçi kadınları sürpriz bir ziyaret ile onurlandırdı. Başkan Akın’ın ziyareti, çalışan kadınlar arasında büyük bir mutluluk ve şaşkınlık yarattı.

Çalışmalar Yerinde İncelendi

Başkan Akın, kentin estetik görünümünü koruma çabaları kapsamında ağaç budama, çim biçme ve refüj temizliği gibi faaliyetlerde bulunan kadın çalışanların yanında olduğunu gösterdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan, kadınların özverili çalışmalarını takdir etti ve onlara kolaylıklar diledi.

Başkan Akın’dan Emekçi Kadınlara Sürpriz Destek Ziyareti_1

Başkan Akın’dan Emekçi Kadınlara Sürpriz Destek Ziyareti_1

Emekçi Kadınlarla Yakından İlgilenme

Başkan, çalışan kadınlara yönelik “Bir isteklerinin olup olmadığını” sordu ve kent estetiğine verdikleri katkıdan dolayı teşekkürlerini iletti. Kadınlar, Başkan Akın’ı karşılarında görünce yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler ve bu tür desteklerin motivasyonlarını artırdığını belirttiler.

Başkan Akın; ‘Destek Devam Edecek’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü estetik ve temizlik çalışmaları, şehrin genel görünümünün korunması ve iyileştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Başkan Akın, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, belediye personelinin yanında olmaya devam edeceğinin altını çizerek, tüm çalışanlara desteklerini sürdüreceğini vurguladı.

Bu ziyaret, yerel yönetimin çalışanlara verdiği değeri ve moral desteğini pekiştirirken, Balıkesir’deki kent estetiği çalışmalarının önemi ve başkanın bu konudaki taahhüdüne dikkat çekti. Emekçi kadınların, kent yaşamının güzelleştirilmesine yönelik çabaları, belediye liderliğinin desteği ile daha da anlam kazanmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.