DOLAR 32,2203 0.13%
EURO 35,0280 0.03%
ALTIN 2.506,200,17
BITCOIN 22364110.56947%
Balıkesir
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:51

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
 Başkan Akın’dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu

 Başkan Akın’dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül İlçesi kırsal mahalle muhtarlarını ağırlayarak, köylerin sorunlarını çözme konusundaki kararlılığını vurguladı.

ABONE OL
Nisan 17, 2024 16:42
 Başkan Akın’dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Muhtarlarla Toplantı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül İlçesi’nin kırsal mahallelerinden gelen muhtarları belediye binasında ağırladı. Bu buluşmada, köylerin yaşadığı sorunların çözümüne dair önemli mesajlar verildi.

 Başkan Akın'dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu

Başkan Akın’dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu_1

Muhtarlarla İstişare ve Sorunların Çözümüne Vurgu

Başkan Akın, muhtarlarla yapılan toplantıda, “Köylerimize yapacağımız hizmetleri önce köy muhtarlarımıza danışıp görüşlerini alacağız. Çünkü; bizim en değerlilerimiz muhtarlarımız ve köylerimiz” diyerek yerel yönetimde muhtarların önemine dikkat çekti. Başkan Akın ayrıca, Balıkesir’de geçirdiği 10 yıllık milletvekilliği sürecinde kırsal mahalleleri detaylı bir şekilde incelediğini, bu süreçte elde ettiği bilgi ve tecrübeyi belediye başkanı olarak kullanacağını belirtti.

 Başkan Akın'dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu

Başkan Akın’dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu_2

Ulaşım ve Sosyal Yardım Planları

Başkan Ahmet Akın, köylerin ulaşım sorununu çözmek için yeni otobüs hatlarının oluşturulacağını ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet akın açıklamasında; “Genel sekreterimize de daire başkanlarımıza da talimat verdim: ‘Bundan sonra köyde bir iş yapılacaksa önce köy muhtarının görüşü alınacak ve ona göre hareket edilecek.’ Tüm mahallelerde sosyal yardımların tamamı muhtarlar üzerinden olacak” şeklinde konuştu.

 Başkan Akın'dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu

Başkan Akın’dan Muhtarlara Özel Önem Vurgusu

Su sıkıntısı ve arıtma ihtiyacı olan mahalleler için acil eylem planları yapılacağını ve köylerin tarla yolları ile mezarlıkların bakımı için gerekli talimatların verildiğini sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.