DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan, sahada çalışmaları inceledi

Başkan, sahada çalışmaları inceledi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:14
Başkan, sahada çalışmaları inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burhaniye Belediyesi, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Geriş Mahallesi’nde gerçekleştirilen yeni parke yol ve parke kaldırım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Başkan Deveciler, yerinde incelediği çalışmaları değerlendirerek, sorunları başarıyla çözdüklerini ifade etti.

Sahada çalışan ekipleri denetleyen Başkan Ali Kemal Deveciler, çalışanlara kolaylıklar diledi. Yolu yapılmayan mahalle ve sokak kalmayacağını anlatan Başkan Deveciler, “Ekiplerimiz ilçe genelinde bir yandan kilit parke taş, sathi kaplama, yol kaldırma çalışmalarını yaparken diğer yandan da düzenli ve güçlü bir Burhaniye için çalışmalarına devam ediyorlar. Bugün fen işleri ekiplerimizin devam eden çalışmaları çervesinde Geriş Mahallemize ziyarette bulunup çalışmaları yerinde inceledik, yapılan işlemler tüm mahallelimize hayırlı olsun, burada yapılan çalışmanın dışında ilçenin farklı noktalarında ekiplerimiz yeni yol kaldırımı ve yapımı, kilitli parke taşı tamiri ve yol çalışmaları, ve daha nice çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Burhaniye’de yolu yapılmayan mahalle ve sokak kalmayacak. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar sırasıyla tüm mahallelerimizdeki sorunları çözüyoruz. Sürekli çalışan ve gelişen bir Burhaniye var” diye konuştu.

(İHA)

Süper Lig’de teknik direktör kıyımı erken başladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.