DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan Yılmaz, şehrin dört bir yanında

Başkan Yılmaz, şehrin dört bir yanında

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Başkan Yılmaz, şehrin dört bir yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Vasıf Çınar Caddesi’nde ve Tren Garı önünde meydana gelen yol deformasyonunu gidermek amacıyla trimer kazısı ve sıcak asfalt serimi çalışmalarına başladı. Ayrıca, yağmur suyu hatlarının yeniden düzenlendiği çalışmaların tamamlanması hedefleniyor ve bu süreç perşembe gecesine kadar sona erecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da şehir merkezinde deforme olmuş yolları baştan aşağıya yeniliyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, taşıt yükü nedeniyle deformasyona uğrayan ve Vasıfçınar Caddesi Gar önündeki yolda trimer kazısı yaptı, yağmur su hatları da rehabilite edilerek sıcak asfalt serimine başlandı. Bir yanda asfalt serim çalışmaları devam ederken bir yandan da Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından zeytin ağaçlarının yer alacağı kavşak düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

“Belediyemiz 24 saat hizmette”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz gecenin ilerleyen saatlerinde çalışmaları yerinde inceledi. Perşembeyi cumaya bağlayan gece yolun trafiğe açılacağını belirten Başkan Yılmaz, “Ekiplerimiz Gar Meydanı’nda hummalı bir çalışma yürütüyor. Planladığımız gibi gece boyunca trafiği belirli bir süre kapatıp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan asfalt atılmış yere şerit çekilmişken diğer yandan da trimer kazısı ve asfalt yenileme, yağmur suyu hatlarının organizasyonu yapılıyor. Balıkesir’imiz daha güzel olsun diye belediyemiz 24 saat hizmette” dedi.

(İHA)

Tütün fiyatları yükseldi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.