DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bayram İkramiyelerinin Ödeneceği Tarih Belli Oldu

Bayram İkramiyelerinin Ödeneceği Tarih Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını duyurdu. Erdoğan, bayram ikramiyelerinin de 10-14 Haziran arasında ödeneceğini belirtti. İstanbul'da beklenen depremle ilgili de uyarılarda bulunan Erdoğan, "Şehirlerimizi depreme dayanıklı hale getirmek milli bir görevdir." dedi.

ABONE OL
Haziran 4, 2024 19:57
Bayram İkramiyelerinin Ödeneceği Tarih Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram tatilini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını duyurdu. Erdoğan, bayram ikramiyelerinin de 10-14 Haziran arasında ödeneceğini belirtti. İstanbul’da beklenen depremle ilgili de uyarılarda bulunan Erdoğan, “Şehirlerimizi depreme dayanıklı hale getirmek milli bir görevdir.” dedi.

Bayram Tatili ve İkramiyeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak belirlendiğini söyledi. Tatilin 9 gün olması, çalışanlar ve öğrenciler için uzun bir dinlenme fırsatı sunacak. Erdoğan ayrıca, bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran tarihleri arasında ödeneceğini belirtti. Bu tarihlerde emekliler ve sosyal yardım alan vatandaşlar ikramiyelerini alabilecek.

Deprem Hazırlıkları ve Uyarılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da beklenen büyük depremle ilgili önemli uyarılarda bulundu. “Adım atmakta geciktikçe riskler daha da artacaktır. Şehirlerimizi depreme dayanıklı hale getirmek, hangi parti olursa olsun herkes için milli bir görevdir.” diyen Erdoğan, depreme hazırlıklı olmanın ve gerekli önlemleri almanın önemine dikkat çekti.

Toplantının Ayrıntıları

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabine toplantısı saat 16.00’da başladı ve 2 saat 15 dakika sürdü. Toplantıda bayram tatili, ikramiyeler ve deprem hazırlıkları gibi önemli konular ele alındı. Toplantının ardından basına açıklama yapan Erdoğan, tatil süresi ve ikramiyelerle ilgili detayları paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.