DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20665371.1255%
Balıkesir
14°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Belediye Başkanı Maaşını Öğrencilere Bağışladı

Belediye Başkanı Maaşını Öğrencilere Bağışladı

Susurluk Belediye Başkanı, üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla maaşını Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneğine bağışladığını açıkladı. Başkan, eğitime olan desteğinin süreceğini vurguladı.

ABONE OL
Nisan 21, 2024 14:16
Belediye Başkanı Maaşını Öğrencilere Bağışladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanından Örnek Bağış

Susurluk Belediye Başkanı, öğrencilere verdiği destek sözünü tutarak aldığı Belediye Başkanlığı maaşını Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneğine bağışlama kararı aldı.

Başkan Semizel, ‘Eğitim geleceğimizin Temelidir’

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, dernek başkanına maaşı nakit olarak teslim etti. Başkan Semizel, “Söz verdiğimiz gibi öğrencilerimize tam destek olmak için maaşımı Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneğine bağışladım” diyerek, eğitimin toplumsal gelişimdeki rolüne dikkat çekti. Eğitimin, geleceğin temeli olduğunu vurgulayan Başkan Semizel, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için gerekli desteği sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Öğrencilere Sağlanacak Destekler

Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel tarafından bağışlanan maaş, üniversite öğrencilerinin eğitim masraflarını karşılamak, burs ve diğer finansal destekleri sağlamak amacıyla kullanılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.